Norsk Ved, Jegermovegen 1, 3570 ÅL, Tlf 32 08 63 55 - faks 32 08 63 40
Nytt nummer av Norsk Ved med veiledningshefte

Norsk Ved nr. 3 går nå i trykken. Heftet vil være i postkassene rundt 15. september. Sammen med dette nummeret får du som medlem av Norsk Ved et omfattende veiledningshefte for bruk av det nye omsetningssystemet med prising av veden per kWh. Heftet er laget i samarbeid med forskerne Simen Gjølsjø og Eirik Nordhagen ved Skog og Landskap på Ås.

Heftet inneholder all informasjon du trenger for å ta i bruk det nye omsetningssystemet. Her er også informasjonsark som kan kopieres opp for enkel utfylling og levering til kunde sammen med vedleveransen. Heftet sendes nå gratis ut til medlemmer av Norsk Ved. Andre kan bestille heftet for kr 149. 

Medlemmer av Norsk Ved vil også få tilgang til heftet på medlemssidene våre.

Norsk Ved nr. 3 inneholder som vanlig årets Markedsundersøkelse med masse informasjoner fra vednæringen. I tillegg finnes her en rekke interessante reportasjer. Du kan  lese om barnehagestyrer Gunvor W. Nelson i Svelvik som satset på vedprodukson. Far og sønn Odd og Øyvind Fjeldstad i Målselv trives godt med å jobbe sammen i vedproduksjonen, Norsk Ved har vært på besøk. Stortingsrepresentant for Miljøpartiet de grønne, Rasmus Hansson, er intervjuet. Han er ivrig hobbyhogger med klare meninger om norsk energipolitikk.

En lur løsning med en spesiallaget sekketralle på Elverum Vedsentral presenteres. Vi har også en reportasje fra det nye, store produksjonsanlegget til Arild Sørensen på Breivikeidet utenfor Tromsø. I tillegg mye annet spennende stoff både for vedprodusenter og andre som er interessert i ved.

 
 
Innlogging medlemssider
Brukernavn
Passord