Norsk Ved, Jegermovegen 1, 3570 ÅL, Tlf 32 08 63 55 - faks 32 08 63 40
Klart for SkogsElmia sør for Jønkøping

Hvert 2. år arrangeres store skogsmesser i Sverige. I 2013 gikk verdens største skogsmesse, Elmia Wood, av stabelen. Den 4.-6. juni i år arrangeres SkogsElmia, Nordens største skogsmesse.

Elmia Wood 2013 samlet 33 200 besøkende og over 300 utstillere. Norsk Ved var til stede og formidlet en rekke nyheter i fagbladet vårt. Også på årets messe dukker det nok opp en del nyheter innen vedsektoren.  Vi tar derfor turen til Sverige også i år. Det oppfordrer vi flere til å gjøre. Man får oversikt over en utrolig mengde skogsutstyr, redskaper og maskiner ved å bruke en dag eller to på messeområdet. Utstillerne gir også gode messetilbud.

SkogsElmia arrangeres ca. 30 km sør for Jønkøping. Messeområdet ligger i nærheten av den store motorvegen E-4. Svenskene er jo som kjent systematikere, og sørger for særdeles god skilting fra de store hovedfartsvegene og inn til messeområdet. Det er mulighet for overnatting på en enkel campingplass i nærheten av messeområdet. Planlegger du å overnatte på hotell el. bør du hive deg på telefonen umiddelbart, det er stor rift om sengene i hele regionen når SkogsElmia arrangeres.

 
 
Innlogging medlemssider
Brukernavn
Passord