Norsk Ved, Jegermovegen 1, 3570 ÅL, Tlf 32 08 63 55 - faks 32 08 63 40
Pizza fra vedfyrt bakerovn er best!
På restaurant Glass i Molde tilbyes kundene rykende varm pizza fra vedfyrt bakerovn
Vedfyrte bakerovner har fått sin renessanse. Stadig flere privatpersoner innstallerer  bakerovn for å kunne nyte smaken av bakeverk laget på tradisjonelt vis. Det gir nemlig en nydelig smak. Pizzarestauranter har også satset på bakerovner for å kunne tilby kundene den beste pizzaen.
 
-Kundene våre er svært godt fornøyd med pizzaene våre, sier Erik Reite hos restaurant Glass i Molde.
Han har ansvar for steikingen av pizzaene og er nøye med  hvordan man går fram.
-380 grader er optimal utgangstemperatur i ovnene. Det får vi etter å ha lagt i ca. 12 bjørkekubber og fyrt i to timer. Videre i løpet av steikeperioden legger jeg i et par kubber hver time for å holde temperaturen oppe. Da kan vi servere  nydelige, sprøstekte pizzaer til kundene våre.
Og det er ingen tvil om at kundene er fornøyd. Mens vi fotograferer og prater med Erik er det en jevn strøm av kunder som skal ha sin pizza. Og tilbakemeldingene er entydige: Pizza laget i vedfyrt bakerovn er best!
 
 
Innlogging medlemssider
Brukernavn
Passord