Norsk Ved, Jegermovegen 1, 3570 ÅL, Tlf 32 08 63 55 - faks 32 08 63 40
Ved Dag i Troms lørdag 29.oktober
Vi har nå fastsatt datoen for den åpne Ved Dagen i Troms til lørdag 29. oktober.
Hovedtema for denne Ved Dagen blir det nye omsetningssystemet for ved. I tillegg vil vi også gå inn på nye HMS-sjekklister for vedprodusenter, disse er utarbeidet av Skogbrukets HMS-Utvalg. Ved Dagen arrangeres i samarbeid med fylkesmannen i Troms.  Fylkesskogmester Trude Hagen Hansen vil orientere om EUs tømmmerforordning og skogfond. Wily Wahl  driver firmaet InMark og selger utstyr for tørking av ved. Han vil  bidra med nyttig og praktisk informasjon om etablering av tørkeløsninger. Gratis servering.
Ved Dagen arrangeres på Haraldvollen Røde Kors senter i Målselv. Haraldvollen ligger 5,4 km nord for Bardufoss sentrum. Skiltet fra E-6 med overnattingssted. Avkjøring østover i rundkjøringen ved Lians Caravan. Følg deretter Industrivegen og så Haraldvollvegen. Arrangementet er åpent for alle vedprodusenter og andre vedinteresserte. Men vi ønsker spesielt våre medlemmer i Norsk Ved velkommen. Disse vil også få tilsendt invitasjonsbrev. Ikke-medlemmer som møter på arrangementet tilbyes gratis medlemsskap i Norsk Ved ut året.
 
 PROGRAM.

 

Kl.12-12.30. Utdeling og presentasjon av nye sjekklister for vedprodusenter fra Skogbrukets HMS-utvalg. Fagsjef i Norsk Ved og medlem av HMS-utvalget Øyvind Stranna Larsen.

Kl.12.30-13. Skogfond og EUs tømmerforordning. Fylkesskogmester Trude Hagen Hansen, fylkesmannen i Troms

Kl.13-13.15. Pause

Kl.13.15-14. Kunstig tørking av ved. Willy Wahl fra firmaet InMark.

Kl.14-14.15 Pause.

Kl.14.15-15.15 Nytt omsetningssystem for vedprodusenter, er dette noe for meg? Fagsjef Øyvind Stranna Larsen Norsk Ved

Kl.15.15-ca. kl 16. Gratis, enkel servering

 

Norsk Ved har fått støtte til Ved Dagen fra Troms fylkeskommune. I tillegg bidrar Norsk Ved med betydelig egeninnsats. Vi håper derfor du prioriterer denne lørdagen til faglig oppdatering og hyggelig møte med vedkollegaer.

 

Vel møtt!

Beste hilsen Norsk Ved.

 
 
 
Innlogging medlemssider
Brukernavn
Passord