Norsk Ved, Jegermovegen 1, 3570 ÅL, Tlf 32 08 63 55 - faks 32 08 63 40
Også pizza er best fra vedfyrt
Bakerovnene har fått sin rennesanse. Nå anskaffer stadig flere en slik ovn til bolig eller hytte.
De siste årene har vi fått en mengde nye typer av bakerovner på markedet. Her finner man det meste fra store ovner egnet for innmuring, til små ovner som enkelt kan plasseres utenfor bolig eller hytte. Mange pizzarestauranter har dokumentert hvor god smak man får fram i vedfyrte bakerovner. Og nå satser Kari og Ola Nordmann også på slike ovner. Vedvarmen gir unike muligheter til å lage utallige retter, både pizza og andre middagsretter, brød og kaker. Brukere av bakerovner erfarer også at veden bør være finkløyvd i bakerovnen slik at man får best mulig temperaturstyring.
 
 
Innlogging medlemssider
Brukernavn
Passord