Norsk Ved, Jegermovegen 1, 3570 ÅL, Tlf 32 08 63 55 - faks 32 08 63 40
Tidlig og høg etterspørsel etter ved
Vi i Norsk Ved har tidligere skrevet både om vedlagre som ble tømt forrige vinter og nå økende strømpriser pga. lav magasinfylling i den ekstreme tørken. Foran denne sesongen starter vedkundene med å bestille ved svært tidlig.
Norsk Ved har gjort en del henvendelser til våre medlemmer, og de kan melde om stor etterspørsel etter ved allerede i overgangen juli/august. Samtidig meldes det om stadig økende strømpriser. Og, dersom magasinene ikke fylles skikkelig utover høsten vil nok disse prisene stige ytterligere. Allerede nå for juli/august ligger strømprisene på rundt kr 1,20 per kWh når nettleien innberegnes. Dette betyr at veden er konkurransedyktig på pris. Ved kjøp av større enheter som 1000 liters sekker og 1500 liters  sekker direkte fra vedprodusent vil man kunne få tak i ved for  under 1 krone per kWh. Ved kjøp av ved nå utover høsten har man fastpris på varmen fra ovnen hele vinteren.
Dessuten er et vedlager god varmeberedskap. Hver eneste vinter skjer det strømbrudd. Det er alltid problematisk, men de som har mulighet for å fyre med ved blir ikke like sterkt berørt. Med et vedlager i bolig eller hytte kan man opprettholde god varmekomfort, samt varme både mat og vann.
 
 
Innlogging medlemssider
Brukernavn
Passord