Norsk Ved, Jegermovegen 1, 3570 ÅL, Tlf 32 08 63 55 - faks 32 08 63 40
NÅ KOMMER "SIBIR-KULDA"
Meteorologene melder om mye kulde framover. De som har vedovn og ved i hus og hytte kan holde god varmekomfort uten å tenke på strømregningen.
I dag onsdag 16. januar begynner kulda å senke seg over Østlandet. I Finnmark forventes temperaturer ned mot minus 30, og på Østlandet er det meldt temperaturer mellom 15 og 20 minus. Det er temmelig kaldt, og under slike kuldeperioder er det særdeles godt å fyre i ovnen. Sammenlignet med panelovner kan vedovner gi mye høgere effekt. En panelovn er vanligvis på 1000W-2000W. Mange vedovner yter rundt 10 000 Watt, noen opp mot 12 000 W. Det gir raskt varme i rommene, og ikke minst behagelig varme. Brukes panelovner mye og lenge får man lett meget tørr inneluft.
 
De som har kjøpt ved for vinteren har nå fastpris på oppvarming mens strømprisene øker. Men hvis du trenger mer ved, får du den rimeligst direkte fra produsent og når du kjøper veden i  større sekker. På denne hjemmesiden til Norsk Ved finner du øverst til høgre en oversikt over våre medlemmer som har ved til salgs under FINN VEDFORHANDLER.
Flere av våre medlemmer får tilbakemeldinger fra vedkunder om at man helst kjøper ved hos medlemmer av Norsk Ved. Et slikt medlemskap vitner om stor interesse  for å holde seg faglig oppdatert om produksjon av kvalitetsved.
 
 
Innlogging medlemssider
Brukernavn
Passord