Norsk Ved, Jegermovegen 1, 3570 ÅL, Tlf 32 08 63 55 - faks 32 08 63 40
DYR STRØM I VINTER
I disse dager mottar forbrukerne strømregningen for vinterens forbruk. Det er mye penger som skal betales, men de som kunne fyre med ved har fått rimeligere oppvarming.
Strømprisene gikk rett i været i løpet av vinteren, samtidig var det stort behov for energi til oppvarming. Heldigvis kunne de med ildsted og ved redusere strømforbruket. Spesielt i de kaldeste periodene kunne man opprettholde god varmekomfort med vedfyring i stedet for å skru opp paneovnene med tilsvarende høgere oppvarmingsutgifter. Fakturaene som nå sendes ut for strømforbruket dokumenterer at strømprisen i vinter lå opp mot kr 1,20 per kWh inklusiv nettleie. Ved kjøp av ved direkte fra produsent og i større forpakninger kom man vesentlig under denne prisen. Vedfyringen bidro derfor til at folk sparte penger.
Allerede nå utover våren bør forbrukerne vurdere å bestille ved til neste fyringssesong. Kanskje ønsker man å bestille rå ved for egen stabling og tørking, eller tørr ved levert til høsten før vinteren setter inn. For det blir nok vinter igjen, og da bør vedforsyningen være på plass.
 
 
Innlogging medlemssider
Brukernavn
Passord