Til toppen

Medlemskap

 


+ Bli medlem

Ønsker du å bli medlem i Norsk Ved?

Registrer deg her

Endre medlemskap

Ønsker du å endre medlemskap, fyll ut skjemaet nederst på siden.

Endre her


Velg mellom 2 ulike medlemskap i Norsk Ved. Se hva som passer best til dine behov.

 

1. NV Medlem

Interesse for ved

Denne tilknytningen passer for deg som er opptatt av ved og vedfyring, men som ikke trenger en markedskanal for å selge veden din. Du får fortsatt medlemspriser på produktkjøp.

Inkludert i pakken

  • A. Rabatter på produksjonsutstyr
  • B. Fagbladet Norsk Ved
  • C. Tilgang til fagarkiv

 

 

kr 395,–

pr. år/medlem

 

2. NV Medlem Pluss

Næringsdrivende

Denne tilknytningen passer for deg som er næringsdrivende med ved. Her har du tilgang til ditt eget område på norskved.no der du kan markedsføre og selge veden din. Via portalen norskved.no får du en tydelig profil som leverandør av norskprodusert ved. 

Inkludert i pakken

  • A. Rabatter på produksjonsutstyr
  • B. Fagbladet Norsk Ved
  • C. Tilgang til fagarkiv
  • D. Eget område på nettsiden
  • E. Annonsering på Norgeskartet

 

kr 795,–

pr. år/medlem

 


Beskrivelse av fordeler som er inkludert i pakkene

 

 A. Rabatter på produksjonsutstyr

Det vil fortløpende bli gjort avtaler med ulike leverandører om medlemspriser på relevante varer og tjenester. Alt fra emballasje til tyngre utstyr har fokus. 

B. Fagbladet Norsk Ved

Du får tilsendt fagbladet Norsk ved
flere ganger i året. 

C. Tilgang til fagarkiv

Her kan du lese alle blader som har blitt utgitt. Tilgang til eldre artikler og viktig info ligger alltid tilgjengelig. 

D. Eget område på nettsiden

Du får et eget område under Norsk Ved som du administrerer selv og legger ut relevant salgs- og kontaktinfo for sluttforbrukeren. Ditt område vil være lett søkbart og tilgjengelig gjennom Norgeskartet. 

E. Annonsering på Norgeskartet

norskved.no blir markedsført bredt og er mye besøkt av vedforbrukere. På Norges­kartet vil du bli godt synlig for dine kunder på et eget område som du kan administrere selv. Betingelsene for kjøp avtales direkte. Du blir ikke belastet for noen form for provisjonskostnader.

 

Annonsering som vedselger

 

Finn vedselger

Vedkundene søker opp sin leverandør via sitt eget postnummer på et digitalt Norgeskart. Løsningen vil automatisk foreslå leverandører i nærheten av ­kundens postnummer. På den måten blir fraktavstandene så korte som mulig. Det digitale Norges­kartet er lett ­tilgjengelig på nettsiden og finnes lett via telefon etc.

 

​​​​

Eget område som du selv administrerer

Er du Norsk Ved medlem Pluss er du godt synlig på det digitale Norgeskartet på norskved.no
Du får et eget område som du administrerer og opp­daterer med relevant info selv, som for eksempel priser, frakt, lagersituasjon etc.
Som aktiv vedleverandør via norskved.no bidrar du til økt etterspørsel av norskprodusert kvalitetsved i din region. I dagens samfunn med fokus på miljø og bærekraft bidrar vi i fellesskap til å underbygge merkevaren Norsk Ved i markedet. Det tror vi er avgjørende i konkurranse med andre energikilder og ikke minst importert fyringsved.


Merkevaren Norsk Ved er bygd opp gjennom snart 30 år. Det er investert tungt i markedsføring og utvikling. Norsk Ved er også et registrert og juridisk beskyttet varemerke. Det jobbes aktivt for at fyringsved skal være den foretrukne Bio-energien i Norske husholdninger. En viktig faktor for å lykkes er fortsatt å fokusere på den kjente merkevaren Norsk Ved. Arbeidet skal ­forsterkes slik at merkevaren består, til glede for ­forbrukere så vel som for produsenter.

​​​​​​

 

 
Endre medlemskap

For oppgradering/endring av ditt medlemskap fyll ut skjemaet og send. Vi vil behandle saken og ta kontakt med deg etter oppdatering.*

*Dine personopplysninger blir behandlet etter personopplysningsloven. Ingen av dine opplysninger kan videresendes til tredjepart.

Vennligst fyll inn eksisterende medlemsnr.:
Jeg ønsker å endre medlemskapet til: